Репозиторій ВТЕІ
id: 29351
Назва: Удосконалення мотиваційного механізму на підприємствах ресторанного бізнесу (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Ковальов Віталій Олександрович, ресторан «Clover», м. Вінниця»)
Автори: Кульбіда О.
Ключові слова: ресторанний бізнес, мотивація, мотиваційний механізм, персонал, система мотиваційного механізму, стимулювання праці
Дата публікації: 2024-06-13 15:24:11
Останні зміни: 2024-06-13 15:24:11
Рік видання: 2024
Аннотація: В кваліфікаційній роботі визначено сутність та принципи побудови мотиваційного механізму на підприємствах ресторанного бізнесу; досліджено вплив мотиваційного механізму на поведінку та результативність персоналу в ресторанному бізнесі; проаналізовано організаційно-економічний стан ресторану «Clover»; проведено аналіз та оцінку системи мотиваційного механізму в досліджуваному закладі; розроблено заходи щодо вдосконалення системи матеріального та нематеріального стимулювання праці; проведено оцінку ефективності запропонованих заходів.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29351
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 53 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29351.pdf Розмір : 6759514 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити