Репозиторій ВТЕІ
id: 29350
Назва: Удосконалення якості послуг харчування в закладах ресторанного господарства (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Попов Андрій Іванович, суші-бар «Токіо», м. Вінниця»)
Автори: Ткачук А.
Ключові слова: ресторанний бізнес, якість, якість послуг харчування, якість послуг, контроль якості
Дата публікації: 2024-06-13 15:23:03
Останні зміни: 2024-06-13 15:23:03
Рік видання: 2024
Аннотація: В кваліфікаційній роботі досліджено теоретико-методологічні засади управління якістю послуг харчування в закладах ресторанного господарства; вивчено поняття та сутність якості послуг харчування в закладах ресторанного господарства; розглянуто методи оцінки та основні типи показників якості послуг харчування в закладах ресторанного господарства; здійснено аналіз якості послуг харчування в закладах ресторанного господарства на прикладі суші-бару «Токіо»; надано організаційно-економічну характеристику суші-бару «Токіо»; здійснено аналіз та оцінити якості послуг харчування в досліджуваному закладі; досліджено шляхи удосконалення якості послуг харчування в закладах ресторанного господарства на прикладі суші-бару «Токіо»; визначено шляхи удосконалення системи контролю якості послуг харчування в суші-барі «Токіо»; проаналізовано очікувані результати від впровадження заходів із забезпечення якості послуг харчування в досліджуваному закладі.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29350
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 59 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29350.pdf Розмір : 7118331 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити