id: | 29350 |
---|---|
Назва: | Удосконалення якості послуг харчування в закладах ресторанного господарства (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Попов Андрій Іванович, суші-бар «Токіо», м. Вінниця») |
Автори: | Ткачук А. |
Ключові слова: | ресторанний бізнес, якість, якість послуг харчування, якість послуг, контроль якості |
Дата публікації: | 2024-06-13 15:23:03 |
Останні зміни: | 2024-06-13 15:23:03 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | В кваліфікаційній роботі досліджено теоретико-методологічні засади управління якістю послуг харчування в закладах ресторанного господарства; вивчено поняття та сутність якості послуг харчування в закладах ресторанного господарства; розглянуто методи оцінки та основні типи показників якості послуг харчування в закладах ресторанного господарства; здійснено аналіз якості послуг харчування в закладах ресторанного господарства на прикладі суші-бару «Токіо»; надано організаційно-економічну характеристику суші-бару «Токіо»; здійснено аналіз та оцінити якості послуг харчування в досліджуваному закладі; досліджено шляхи удосконалення якості послуг харчування в закладах ресторанного господарства на прикладі суші-бару «Токіо»; визначено шляхи удосконалення системи контролю якості послуг харчування в суші-барі «Токіо»; проаналізовано очікувані результати від впровадження заходів із забезпечення якості послуг харчування в досліджуваному закладі. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29350 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 59 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29350.pdf Розмір : 7118331 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|