id: | 29347 |
---|---|
Назва: | Впровадження стандартів НАССР на підприємствах ресторанного бізнесу (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Кравчук Ольга Леонідівна, кафе-бар «Талісман», с. Пеньківка, Вінницька обл.») |
Автори: | Чернега А. |
Ключові слова: | ресторанний бізнес, НАССР, управління якістю, система управління якістю |
Дата публікації: | 2024-06-13 15:19:01 |
Останні зміни: | 2024-06-13 15:19:01 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | У кваліфікаційній роботі проаналізовано сутність та принципи системи HACCP на підприємствах ресторанного бізнесу; розглянуто вимоги до впровадження системи HACCP в заклади ресторанного господарства; охарактеризовано організаційно-економічну діяльність кафе-бару «Талісман»; проведено оцінку систему управління якістю послуг в кафе-барі «Талісман»; розроблено та обґрунтовано методики впровадження стандартів HACCP у кафе-барі «Талісман»; проаналізовано економічну оцінку ефективності впровадження стандартів HACCP у досліджуваний заклад. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29347 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 53 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29347.pdf Розмір : 3025310 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|