Репозиторій ВТЕІ
id: 29347
Назва: Впровадження стандартів НАССР на підприємствах ресторанного бізнесу (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Кравчук Ольга Леонідівна, кафе-бар «Талісман», с. Пеньківка, Вінницька обл.»)
Автори: Чернега А.
Ключові слова: ресторанний бізнес, НАССР, управління якістю, система управління якістю
Дата публікації: 2024-06-13 15:19:01
Останні зміни: 2024-06-13 15:19:01
Рік видання: 2024
Аннотація: У кваліфікаційній роботі проаналізовано сутність та принципи системи HACCP на підприємствах ресторанного бізнесу; розглянуто вимоги до впровадження системи HACCP в заклади ресторанного господарства; охарактеризовано організаційно-економічну діяльність кафе-бару «Талісман»; проведено оцінку систему управління якістю послуг в кафе-барі «Талісман»; розроблено та обґрунтовано методики впровадження стандартів HACCP у кафе-барі «Талісман»; проаналізовано економічну оцінку ефективності впровадження стандартів HACCP у досліджуваний заклад.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29347
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 53 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29347.pdf Розмір : 3025310 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити