id: | 29342 |
---|---|
Назва: | Розробка заходів щодо зниження собівартості продукції підприємств ресторанного бізнесу (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Мосійчук Максим Ігорович, кав’ярня «Royal Park», м. Бердичів, Житомирська обл.») |
Автори: | Мосійчук М. |
Ключові слова: | ресторанний бізнес, собівартість, витрати, собівартість продукції |
Дата публікації: | 2024-06-13 13:01:29 |
Останні зміни: | 2024-06-13 13:01:29 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | У кваліфікаційній роботі визначено сутність та важливість визначення собівартості продукції на підприємствах ресторанного бізнесу; проаналізовано вітчизняний та зарубіжний досвід зниження собівартості продукції підприємств ресторанного бізнесу; визначено організаційно-економічну характеристика закладу; проаналізовано динаміку та структуру собівартості продукції кав`ярні «Royal Park»; розроблено заходи щодо зниження собівартості продукції кав`ярні; оцінено економічну ефективність розроблених заходів. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29342 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 52 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29342.pdf Розмір : 6250327 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|