Репозиторій ВТЕІ
id: 29342
Назва: Розробка заходів щодо зниження собівартості продукції підприємств ресторанного бізнесу (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Мосійчук Максим Ігорович, кав’ярня «Royal Park», м. Бердичів, Житомирська обл.»)
Автори: Мосійчук М.
Ключові слова: ресторанний бізнес, собівартість, витрати, собівартість продукції
Дата публікації: 2024-06-13 13:01:29
Останні зміни: 2024-06-13 13:01:29
Рік видання: 2024
Аннотація: У кваліфікаційній роботі визначено сутність та важливість визначення собівартості продукції на підприємствах ресторанного бізнесу; проаналізовано вітчизняний та зарубіжний досвід зниження собівартості продукції підприємств ресторанного бізнесу; визначено організаційно-економічну характеристика закладу; проаналізовано динаміку та структуру собівартості продукції кав`ярні «Royal Park»; розроблено заходи щодо зниження собівартості продукції кав`ярні; оцінено економічну ефективність розроблених заходів.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29342
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 52 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29342.pdf Розмір : 6250327 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити