The Repository of VTEI
id: 29342
Title: Розробка заходів щодо зниження собівартості продукції підприємств ресторанного бізнесу (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Мосійчук Максим Ігорович, кав’ярня «Royal Park», м. Бердичів, Житомирська обл.»)
Authors: Мосійчук М.
Keywords: ресторанний бізнес, собівартість, витрати, собівартість продукції
Date of publication: 2024-06-13 13:01:29
Last changes: 2024-06-13 13:01:29
Year of publication: 2024
Summary: У кваліфікаційній роботі визначено сутність та важливість визначення собівартості продукції на підприємствах ресторанного бізнесу; проаналізовано вітчизняний та зарубіжний досвід зниження собівартості продукції підприємств ресторанного бізнесу; визначено організаційно-економічну характеристика закладу; проаналізовано динаміку та структуру собівартості продукції кав`ярні «Royal Park»; розроблено заходи щодо зниження собівартості продукції кав`ярні; оцінено економічну ефективність розроблених заходів.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29342
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 52 с.
In the collections: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 29342.pdf Size : 6250327 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge