Репозиторій ВТЕІ
id: 29340
Назва: Конкурентоспроможність підприємства на ринку ресторанних послуг (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Зелениця Діана Дмитрівна, кав’ярня «Mlunets», м. Вінниця»)
Автори: Чуба А.
Ключові слова: ресторанний бізнес, конкурентоспроможність, конкуренція, оцінка конкурентоспроможності, управління конкурентоспроможністю
Дата публікації: 2024-06-13 12:59:19
Останні зміни: 2024-06-13 12:59:19
Рік видання: 2024
Аннотація: У кваліфікаційній роботі було визначено сутність конкурентоспроможності та конкуренції на даному ринку послуг; описано особливості управління конкурентоспроможністю підприємства, які присутні в цьому сегменті; надано економічно-організаційну оцінку кав’ярні «Mlunets»; проведено аналіз та оцінку конкурентоспроможності закладу «Mlunets»; визначено можливі нововведення в закладі задля підвищення її конкурентоспроможності в кав’ярні «Mlunets»; досліджено економічно-соціальну ефективність запропонованих заходів.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29340
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 58 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29340.pdf Розмір : 8514402 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити