id: | 29336 |
---|---|
Назва: | Удосконалення організації виробництва додаткових послуг на підприємствах ресторанного бізнесу (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Присяжнюк Наталія Миколаївна, ресторан «Маестро», смт. Крижопіль, Вінницька обл.») |
Автори: | Горенська Д. |
Ключові слова: | ресторанний бізнес, послуга, додаткова послуга, виробництво додаткових послуг |
Дата публікації: | 2024-06-13 12:53:49 |
Останні зміни: | 2024-06-13 12:53:49 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | У кваліфікаційній роботі визначено поняття «послуга», «додаткова послуга» та їх класифікацію у контексті кваліфікаційної роботи; досліджено вимоги до організації виробництва додаткових послуг на підприємствах ресторанного господарства; досліджено організаційно-економічну характеристику показників ресторану «Маестро»; визначено основні та додаткові послуги, які надає ресторан «Маестро», і вивчити їх виробництво та надання; створено нові пропозиції для розширення вибору додаткових послуг шляхом поліпшення процесів їх виробництва у ресторані «Маестро»; проаналізовано економічну оцінку ефективності запропонованих заходів. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29336 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 56 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29336.pdf Розмір : 5877761 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|