Репозиторій ВТЕІ
id: 29336
Назва: Удосконалення організації виробництва додаткових послуг на підприємствах ресторанного бізнесу (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Присяжнюк Наталія Миколаївна, ресторан «Маестро», смт. Крижопіль, Вінницька обл.»)
Автори: Горенська Д.
Ключові слова: ресторанний бізнес, послуга, додаткова послуга, виробництво додаткових послуг
Дата публікації: 2024-06-13 12:53:49
Останні зміни: 2024-06-13 12:53:49
Рік видання: 2024
Аннотація: У кваліфікаційній роботі визначено поняття «послуга», «додаткова послуга» та їх класифікацію у контексті кваліфікаційної роботи; досліджено вимоги до організації виробництва додаткових послуг на підприємствах ресторанного господарства; досліджено організаційно-економічну характеристику показників ресторану «Маестро»; визначено основні та додаткові послуги, які надає ресторан «Маестро», і вивчити їх виробництво та надання; створено нові пропозиції для розширення вибору додаткових послуг шляхом поліпшення процесів їх виробництва у ресторані «Маестро»; проаналізовано економічну оцінку ефективності запропонованих заходів.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29336
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 56 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29336.pdf Розмір : 5877761 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити