The Repository of VTEI
id: 29336
Title: Удосконалення організації виробництва додаткових послуг на підприємствах ресторанного бізнесу (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Присяжнюк Наталія Миколаївна, ресторан «Маестро», смт. Крижопіль, Вінницька обл.»)
Authors: Горенська Д.
Keywords: ресторанний бізнес, послуга, додаткова послуга, виробництво додаткових послуг
Date of publication: 2024-06-13 12:53:49
Last changes: 2024-06-13 12:53:49
Year of publication: 2024
Summary: У кваліфікаційній роботі визначено поняття «послуга», «додаткова послуга» та їх класифікацію у контексті кваліфікаційної роботи; досліджено вимоги до організації виробництва додаткових послуг на підприємствах ресторанного господарства; досліджено організаційно-економічну характеристику показників ресторану «Маестро»; визначено основні та додаткові послуги, які надає ресторан «Маестро», і вивчити їх виробництво та надання; створено нові пропозиції для розширення вибору додаткових послуг шляхом поліпшення процесів їх виробництва у ресторані «Маестро»; проаналізовано економічну оцінку ефективності запропонованих заходів.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29336
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 56 с.
In the collections: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 29336.pdf Size : 5877761 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge