Репозиторій ВТЕІ
id: 29335
Назва: Підвищення ефективності використання трудового потенціалу підприємств ресторанного бізнесу (за матеріалами «Приватне підприємство «Горизонт-ВК», ресторан «Валенсіа», м. Вінниця»)
Автори: Бєлов В.
Ключові слова: ресторанний бізнес, трудовий потенціал, методи оцінки трудового потенціалу, ефективність використання трудового потенціалу, підвищення кваліфікації персоналу
Дата публікації: 2024-06-13 12:52:30
Останні зміни: 2024-06-13 12:52:30
Рік видання: 2024
Аннотація: У кваліфікаційній роботі визначити сутність та структуру трудового потенціалу підприємств ресторанного бізнесу; охарактеризовано методи оцінки та аналізу трудового потенціалу підприємств ресторанного бізнесу; проведено організаційно-економічну характеристику закладу; надано оцінку ефективності використання трудового потенціалу у ресторані «Валенсіа»; розроблено комплекс заходів щодо підвищення ефективності використання трудового потенціалу; надано пропозиції щодо підвищення кваліфікації персоналу закладу.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29335
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 54 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29335.pdf Розмір : 5993429 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити