id: | 29335 |
---|---|
Назва: | Підвищення ефективності використання трудового потенціалу підприємств ресторанного бізнесу (за матеріалами «Приватне підприємство «Горизонт-ВК», ресторан «Валенсіа», м. Вінниця») |
Автори: | Бєлов В. |
Ключові слова: | ресторанний бізнес, трудовий потенціал, методи оцінки трудового потенціалу, ефективність використання трудового потенціалу, підвищення кваліфікації персоналу |
Дата публікації: | 2024-06-13 12:52:30 |
Останні зміни: | 2024-06-13 12:52:30 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | У кваліфікаційній роботі визначити сутність та структуру трудового потенціалу підприємств ресторанного бізнесу; охарактеризовано методи оцінки та аналізу трудового потенціалу підприємств ресторанного бізнесу; проведено організаційно-економічну характеристику закладу; надано оцінку ефективності використання трудового потенціалу у ресторані «Валенсіа»; розроблено комплекс заходів щодо підвищення ефективності використання трудового потенціалу; надано пропозиції щодо підвищення кваліфікації персоналу закладу. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29335 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 54 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29335.pdf Розмір : 5993429 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|