id: | 29335 |
---|---|
Title: | Підвищення ефективності використання трудового потенціалу підприємств ресторанного бізнесу (за матеріалами «Приватне підприємство «Горизонт-ВК», ресторан «Валенсіа», м. Вінниця») |
Authors: | Бєлов В. |
Keywords: | ресторанний бізнес, трудовий потенціал, методи оцінки трудового потенціалу, ефективність використання трудового потенціалу, підвищення кваліфікації персоналу |
Date of publication: | 2024-06-13 12:52:30 |
Last changes: | 2024-06-13 12:52:30 |
Year of publication: | 2024 |
Summary: | У кваліфікаційній роботі визначити сутність та структуру трудового потенціалу підприємств ресторанного бізнесу; охарактеризовано методи оцінки та аналізу трудового потенціалу підприємств ресторанного бізнесу; проведено організаційно-економічну характеристику закладу; надано оцінку ефективності використання трудового потенціалу у ресторані «Валенсіа»; розроблено комплекс заходів щодо підвищення ефективності використання трудового потенціалу; надано пропозиції щодо підвищення кваліфікації персоналу закладу. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29335 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 54 с. |
In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 29335.pdf Size : 5993429 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|