Репозиторій ВТЕІ
id: 29334
Назва: Вегетаріанство як перспективний напрямок у сфері ресторанного бізнесу (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Кравчук Людмила Василівна, кафе «Ні пуху, ні пера», м. Вінниця»)
Автори: Данильчук О.
Ключові слова: ресторанний бізнес, вегетаріанство, вегенство, вегетаріанський ринок, вегетаріанське меню, маркетинговий план
Дата публікації: 2024-06-13 12:51:04
Останні зміни: 2024-06-13 12:51:04
Рік видання: 2024
Аннотація: У кваліфікаційній роботі визначено сутність та види вегетаріанства: вплив на ресторанний бізнес; проаналізовано вегетаріанський ринок в Україні; проведено організаційно-економічну характеристику кафе «Ні пуху, ні пера»; проаналізовано та проведено оцінку можливостей для розвитку вегетаріанського напрямку в досліджуваному закладі; сформовано пропозиції щодо впровадження вегетаріанського меню в кафе «Ні пуху, ні пера»; розроблено маркетинговий план просування та проведено економічну ефективність запровадження вегетаріанського меню в досліджуваний заклад.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29334
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 53 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29334.pdf Розмір : 6193128 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити