Репозиторій ВТЕІ
id: 29253
Назва: Шляхи підвищення конкурентоспроможності кав’ярень України в сучасних умовах
Автори: Постова В.В.
Ключові слова: кав’ярні, конкурентоспроможність, кавовий бізнес
Дата публікації: 2024-03-22 09:39:35
Останні зміни: 2024-03-22 09:39:35
Рік видання: 2023
Аннотація: Розвиток кав'ярень в Україні свідчить про зростання культурної свідомості, збільшення споживчого попиту та розвиток підприємництва. Кав`ярні стають не лише місцями для смачної кави, але і соціальними платформами, де люди зустрічаються, обмінюються ідеями і насолоджуються якістю життя. Майбутнє кавової індустрії в Україні обіцяє бути ще більш захоплюючим і різноманітним, як і кава сама. Навіть попри війну, українські кав`ярні мають великий потенціал для зростання та розвитку на ринку. Конкурентоспроможність вимагає поєднання якості продукції, гарної атмосфери, інновацій, маркетингу та лояльності відвідувачів. Індустрія кавового бізнесу в Україні може інспірувати та приносити задоволення споживачам, якщо кав'ярні зроблять правильні кроки у напрямку підвищення своєї конкурентоспроможності.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29253
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІV Міжнар. наук.-практ. конф., м. Львів, 12 жовт. 2023 р. Львів, 2023. С. 346-348
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29253.pdf Розмір : 1339851 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити