id: | 29253 |
---|---|
Назва: | Шляхи підвищення конкурентоспроможності кав’ярень України в сучасних умовах |
Автори: | Постова В.В. |
Ключові слова: | кав’ярні, конкурентоспроможність, кавовий бізнес |
Дата публікації: | 2024-03-22 09:39:35 |
Останні зміни: | 2024-03-22 09:39:35 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | Розвиток кав'ярень в Україні свідчить про зростання культурної свідомості, збільшення споживчого попиту та розвиток підприємництва. Кав`ярні стають не лише місцями для смачної кави, але і соціальними платформами, де люди зустрічаються, обмінюються ідеями і насолоджуються якістю життя. Майбутнє кавової індустрії в Україні обіцяє бути ще більш захоплюючим і різноманітним, як і кава сама. Навіть попри війну, українські кав`ярні мають великий потенціал для зростання та розвитку на ринку. Конкурентоспроможність вимагає поєднання якості продукції, гарної атмосфери, інновацій, маркетингу та лояльності відвідувачів. Індустрія кавового бізнесу в Україні може інспірувати та приносити задоволення споживачам, якщо кав'ярні зроблять правильні кроки у напрямку підвищення своєї конкурентоспроможності. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29253 |
Тип видання: | Тези доповіді |
Видавництво: | Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІV Міжнар. наук.-практ. конф., м. Львів, 12 жовт. 2023 р. Львів, 2023. С. 346-348 |
Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29253.pdf Розмір : 1339851 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|