Репозиторій ВТЕІ
id: 29251
Назва: Переваги та недоліки впровадження автоматизованих систем управління в закладах ресторанного бізнесу
Автори: Постова В.В.
Ключові слова: ресторанний бізнес, автоматизовані системи управління, впровадження, інформаційні системи та технології, оптимальні рішення, проблеми та недоліки
Дата публікації: 2024-03-11 10:20:41
Останні зміни: 2024-03-11 10:20:41
Рік видання: 2023
Аннотація: У статті детально розглянуто існуючі системи автоматизованого управління в закладах ресторанного господарства. Стаття висвітлює ключові аспекти функціонування даних систем, розглядає їхні переваги та недоліки, а також здатність впровадження в галузь сфери обслуговування, зокрема ресторанного бізнесу. Також детально розглянуто різні способи використання інформаційних технологій в ресторанному бізнесі та їх вплив на галузь. Дослідження базується на аналізі статистичних даних, досвіду підприємств та вивченні тенденцій ринку. Результати статті спрямовані на розширення розуміння актуальних питань та вибору ефективних стратегій для впровадження систем автоматизованого управління в ресторанному бізнесі.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29251
Тип видання: Стаття у нефаховому виданні
Видавництво: Індустрія гостинності: стан, тенденції та тренди розвитку : зб. наук. пр. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф., м. Вінниця, 19 жовт. 2023 р. Вінниця, 2023. С. 144-153
Розташовується в колекціях: Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29251.pdf Розмір : 619979 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити