Репозиторій ВТЕІ
id: 29248
Назва: Івенти в закладах ресторанного господарства: чи доречно влаштовувати, як проводити та як розповідати про них в умовах війни
Автори: Постова В.В.
Ключові слова: заклади ресторанного господарства, івенти, подієвий маркетинг, стендап, волонтерська кухня
Дата публікації: 2024-03-11 10:08:40
Останні зміни: 2024-03-11 10:08:40
Рік видання: 2023
Аннотація: У статті детально досліджено питання проведення івентів у період військового стану в Україні. Визначено як краще розповідати про івенти відвідувачам закладів ресторанного господарства та які саме івенти будуть доречними, щоб не викликати при цьому обурення серед відвідувачів закладів, а навпаки – залучити ще більшу аудиторію споживачів.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29248
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Туризм: наука, освіта, практика : матеріали III Міжнар. наук.-практ. конф., м. Рівне, 20 квіт. 2023 р. Рівне, 2023. С. 106-109
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29248.pdf Розмір : 712737 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити