id: | 29248 |
---|---|
Назва: | Івенти в закладах ресторанного господарства: чи доречно влаштовувати, як проводити та як розповідати про них в умовах війни |
Автори: | Постова В.В. |
Ключові слова: | заклади ресторанного господарства, івенти, подієвий маркетинг, стендап, волонтерська кухня |
Дата публікації: | 2024-03-11 10:08:40 |
Останні зміни: | 2024-03-11 10:08:40 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | У статті детально досліджено питання проведення івентів у період військового стану в Україні. Визначено як краще розповідати про івенти відвідувачам закладів ресторанного господарства та які саме івенти будуть доречними, щоб не викликати при цьому обурення серед відвідувачів закладів, а навпаки – залучити ще більшу аудиторію споживачів. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29248 |
Тип видання: | Тези доповіді |
Видавництво: | Туризм: наука, освіта, практика : матеріали III Міжнар. наук.-практ. конф., м. Рівне, 20 квіт. 2023 р. Рівне, 2023. С. 106-109 |
Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29248.pdf Розмір : 712737 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|