The Repository of VTEI
id: 29248
Title: Івенти в закладах ресторанного господарства: чи доречно влаштовувати, як проводити та як розповідати про них в умовах війни
Authors: Постова В.В.
Keywords: заклади ресторанного господарства, івенти, подієвий маркетинг, стендап, волонтерська кухня
Date of publication: 2024-03-11 10:08:40
Last changes: 2024-03-11 10:08:40
Year of publication: 2023
Summary: У статті детально досліджено питання проведення івентів у період військового стану в Україні. Визначено як краще розповідати про івенти відвідувачам закладів ресторанного господарства та які саме івенти будуть доречними, щоб не викликати при цьому обурення серед відвідувачів закладів, а навпаки – залучити ще більшу аудиторію споживачів.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29248
Publication type: Тези доповіді
Publication: Туризм: наука, освіта, практика : матеріали III Міжнар. наук.-практ. конф., м. Рівне, 20 квіт. 2023 р. Рівне, 2023. С. 106-109
In the collections: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 29248.pdf Size : 712737 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge