| id: | 29246 |
|---|---|
| Назва: | Новітні тенденції сервісу в ресторанному бізнесі (на прикладі ринку ресторанних послуг м. Вінниці) |
| Автори: | Постова В. В. |
| Ключові слова: | ресторанний бізнес, прогресивні методи обслуговування, інновація, ресторанний сервіс, ресторанні технології, кулінарні тренди, сучасні концепції ресторанів |
| Дата публікації: | 2024-03-05 14:15:16 |
| Останні зміни: | 2024-03-05 14:15:16 |
| Рік видання: | 2023 |
| Аннотація: | У статті проаналізовано сучасні тенденції розвитку ресторанного бізнесу в Україні та місті Вінниці зокрема: сервісу, кулінарних трендів, технологій в ресторанному бізнесі. Визначено сучасні форми та концепції в ресторанному бізнесі, а також прогресивні форми обслуговування, якими користуються в умовах сьогодення. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29246 |
| Тип видання: | Стаття у нефаховому виданні |
| Видавництво: | Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України : зб. наук. пр. ХІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 25 верес. 2023 р. Вінниця, 2023. Ч. 2. С. 230-243 |
| Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 29246.pdf Розмір : 548687 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |