The Repository of VTEI
id: 29246
Title: Новітні тенденції сервісу в ресторанному бізнесі (на прикладі ринку ресторанних послуг м. Вінниці)
Authors: Постова В.В.
Keywords: ресторанний бізнес, прогресивні методи обслуговування, інновація, ресторанний сервіс, ресторанні технології, кулінарні тренди, сучасні концепції ресторанів
Date of publication: 2024-03-05 14:15:16
Last changes: 2024-03-05 14:15:16
Year of publication: 2023
Summary: У статті проаналізовано сучасні тенденції розвитку ресторанного бізнесу в Україні та місті Вінниці зокрема: сервісу, кулінарних трендів, технологій в ресторанному бізнесі. Визначено сучасні форми та концепції в ресторанному бізнесі, а також прогресивні форми обслуговування, якими користуються в умовах сьогодення.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29246
Publication type: Стаття у нефаховому виданні
Publication: Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України : зб. наук. пр. ХІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 25 верес. 2023 р. Вінниця, 2023. Ч. 2. С. 230-243
In the collections: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 29246.pdf Size : 548687 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge