Репозиторій ВТЕІ
id: 29244
Назва: Особливості управління конкурентоспроможністю на ринку ресторанних послуг = Features of competitiveness management of enterprises on the market of restaurant services
Автори: Постова В.В.
Ключові слова: ресторанний бізнес, споживачі, цінова політика, конкуренція, конкуренто- спроможність, управління конкуренцією, конкурентна боротьба
Дата публікації: 2024-03-05 14:10:45
Останні зміни: 2024-03-05 14:10:45
Рік видання: 2023
Аннотація: У статті визначено особливості управління конкурентоспроможністю підприємства у сфері ресторанних послуг. Було визначено, що сучасна економіка України визначає конкретні вимоги до підвищення рівня конкурентоспроможності даних підприємств. Детально визначено особливості конкуренції у сфері ресторанного бізнесу, враховуючи його швидку динаміку розвитку. Проаналізовано всі специфічні фактори, які впливають на сферу гостинності. Визначено сутність підвищення конкурентоспроможності, а також управління конкурентоспроможністю ресторанного підприємства. Схематично розроблено програму підвищення конкурентоспроможності у ресторанах, яка включає цінові, а також нецінові методи боротьби. Наведено методику оцінки маркетингового потенціалу конкурентів підприємствами ресторанного бізнесу. Детально визначено етапи розробки програми підвищення конкурентоспроможності ресторану та схематично це наведено.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29244
Тип видання: Стаття у наукових фахових виданнях України
Видавництво: Причорноморські економічні студії. 2023. Вип. 82. С. 71-75
Розташовується в колекціях: Статті/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29244.pdf Розмір : 279506 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити