id: | 29244 |
---|---|
Назва: | Особливості управління конкурентоспроможністю на ринку ресторанних послуг = Features of competitiveness management of enterprises on the market of restaurant services |
Автори: | Постова В.В. |
Ключові слова: | ресторанний бізнес, споживачі, цінова політика, конкуренція, конкуренто- спроможність, управління конкуренцією, конкурентна боротьба |
Дата публікації: | 2024-03-05 14:10:45 |
Останні зміни: | 2024-03-05 14:10:45 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | У статті визначено особливості управління конкурентоспроможністю підприємства у сфері ресторанних послуг. Було визначено, що сучасна економіка України визначає конкретні вимоги до підвищення рівня конкурентоспроможності даних підприємств. Детально визначено особливості конкуренції у сфері ресторанного бізнесу, враховуючи його швидку динаміку розвитку. Проаналізовано всі специфічні фактори, які впливають на сферу гостинності. Визначено сутність підвищення конкурентоспроможності, а також управління конкурентоспроможністю ресторанного підприємства. Схематично розроблено програму підвищення конкурентоспроможності у ресторанах, яка включає цінові, а також нецінові методи боротьби. Наведено методику оцінки маркетингового потенціалу конкурентів підприємствами ресторанного бізнесу. Детально визначено етапи розробки програми підвищення конкурентоспроможності ресторану та схематично це наведено. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29244 |
Тип видання: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
Видавництво: | Причорноморські економічні студії. 2023. Вип. 82. С. 71-75 |
Розташовується в колекціях: | Статті/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29244.pdf Розмір : 279506 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|