id: | 29168 |
---|---|
Title: | Управління лояльністю споживачів у сфері ресторанного бізнесу = Management of consumer loyalty in the sphere of restaurant business |
Authors: | Рябенька М.О., Мазуркевич І.О. |
Keywords: | лояльність клієнтів, ресторани, ресторанний бізнес, продукт ресторанного господарства, задоволеність, клієнтоорієнтованість споживачів |
Date of publication: | 2024-01-08 11:09:32 |
Last changes: | 2024-01-08 11:09:32 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | У статті розроблено рекомендації щодо підвищення ефективності діяльності підприємств ресторанного бізнесу через формування системи управління лояльністю. Розглянуто поняття програми лояльності як комплексу маркетингових заходів, які є невід'ємною частиною загальної стратегії підприємств, спрямованих на заохочення та стимулювання повторної купівлі клієнтом ресторанної продукції в майбутньому через реалізацію комунікаційних відносин та формування емоційного взаємозв`язку клієнтів з підприємством ресторанного бізнесу. Доведено, що лояльність сучасного споживача ресторанних послуг формується під впливом економічних, соціальних, психологічних та організаційних чинників, які складають комплексну систему управління лояльністю клієнтів. Розкрито процес формування лояльності клієнтів на основі розробки стратегії лояльності. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29168 |
Publication type: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
Publication: | Наука і техніка сьогодні. 2023. №12(26). С. 305-314 |
In the collections: | Статті/ Видання інших установ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 29168.pdf Size : 305033 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|