id: | 29000 |
---|---|
Назва: | Обґрунтування удосконалення рецептури плодово-ягідного зефіру шляхом додавання рослинного білка |
Автори: | Семко Т.В., Іваніщева О.А. |
Ключові слова: | плодово-ягідний зефір, технологія, удосконалення, рослинний білок, рецептура, соєвий білок |
Дата публікації: | 2023-08-29 12:29:53 |
Останні зміни: | 2023-08-29 12:29:53 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | Завданням покращення рецептури є поліпшення якості виробу, а саме отримання зефіру з рівномірною структурою і консистенцією, щоб зберігав свою форму впродовж всього терміну зберігання виробу без його швидкого висихання. Білки є одним з головним і обов’язкових компонентів здоров’я та повноцінної їжі. Одним з методів удосконалення рецептур зефіру є використання рослинних білків. Для досягнення поставленого завдання зефір виготовляють за рецептурою, що містить патоку, пюре, піноутворювач у вигляді яєчного білка, пектину, лактату натрію і цукру-піску, а також додатково в якості піноутворювача пропонується додавання соєвого білка. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29000 |
Тип видання: | Тези доповіді |
Видавництво: | Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 15 листоп. 2022. Київ, 2022. С. 100-102 |
Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29000.pdf Розмір : 876282 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|