The Repository of VTEI
id: 29000
Title: Обґрунтування удосконалення рецептури плодово-ягідного зефіру шляхом додавання рослинного білка
Authors: Семко Т.В., Іваніщева О.А.
Keywords: плодово-ягідний зефір, технологія, удосконалення, рослинний білок, рецептура, соєвий білок
Date of publication: 2023-08-29 12:29:53
Last changes: 2023-08-29 12:29:53
Year of publication: 2022
Summary: Завданням покращення рецептури є поліпшення якості виробу, а саме отримання зефіру з рівномірною структурою і консистенцією, щоб зберігав свою форму впродовж всього терміну зберігання виробу без його швидкого висихання. Білки є одним з головним і обов’язкових компонентів здоров’я та повноцінної їжі. Одним з методів удосконалення рецептур зефіру є використання рослинних білків. Для досягнення поставленого завдання зефір виготовляють за рецептурою, що містить патоку, пюре, піноутворювач у вигляді яєчного білка, пектину, лактату натрію і цукру-піску, а також додатково в якості піноутворювача пропонується додавання соєвого білка.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29000
Publication type: Тези доповіді
Publication: Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 15 листоп. 2022. Київ, 2022. С. 100-102
In the collections: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 29000.pdf Size : 876282 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge