| id: | 28999 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології кисломолочного сиру функціонального призначення |
| Автори: | Семко Т. В., Іваніщева О. А. |
| Ключові слова: | функціональні продукти, кисломолочний сир, технологія, удосконалення, сушена вишня |
| Дата публікації: | 2023-08-29 12:23:00 |
| Останні зміни: | 2023-08-29 12:23:00 |
| Рік видання: | 2022 |
| Аннотація: | М’який кисломолочний сир пропонується виготовляти кислотно-сичужним способом коагуляції білків молока. Висока температура пастеризації молока (90 °С) дозволить підвищити вихід сиру на 20– 25%. Для формування пікантного смаку сиру «Горіхово-вишневий», збагачення його харчовими волокнами та органічними кислотами нами запропоновано використовувати як наповнювач сушену вишню. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28999 |
| Тип видання: | Тези доповіді |
| Видавництво: | Current trends in the development of modern scientific thought : proceedings of the I International Scientific and Practical Conference. Haifa, September 27–30, 2022, Haifa, Israel, 2022. Р. 508-511 |
| Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 28999.pdf Розмір : 210394 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |