id: | 28999 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології кисломолочного сиру функціонального призначення |
Автори: | Семко Т.В., Іваніщева О.А. |
Ключові слова: | функціональні продукти, кисломолочний сир, технологія, удосконалення, сушена вишня |
Дата публікації: | 2023-08-29 12:23:00 |
Останні зміни: | 2023-08-29 12:23:00 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | М’який кисломолочний сир пропонується виготовляти кислотно-сичужним способом коагуляції білків молока. Висока температура пастеризації молока (90 °С) дозволить підвищити вихід сиру на 20– 25%. Для формування пікантного смаку сиру «Горіхово-вишневий», збагачення його харчовими волокнами та органічними кислотами нами запропоновано використовувати як наповнювач сушену вишню. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28999 |
Тип видання: | Тези доповіді |
Видавництво: | Current trends in the development of modern scientific thought : proceedings of the I International Scientific and Practical Conference. Haifa, September 27–30, 2022, Haifa, Israel, 2022. Р. 508-511 |
Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28999.pdf Розмір : 210394 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|