Репозиторій ВТЕІ
id: 28997
Назва: Застосування THERMOMIX у технологічному процесі приготування нетрадиційного хумусу
Автори: Іваніщева О.А.
Ключові слова: інгредієнти, THERMOMIX, технологія, інновації, гарбуз, показники якості, експлуатація
Дата публікації: 2023-08-29 11:34:28
Останні зміни: 2023-08-29 11:34:28
Рік видання: 2022
Аннотація: У статті обґрунтовано доцільність використання гарбуза як функціонального інгредієнта у рецептурі традиційного хумусу. Представлено технологічну документацію на розроблену страву близькосхідної кухні – хумус «Гарбузовий», досліджено особливості та переваги застосування THERMOMIX з метою розробки інноваційної технології хумусу як джерела важливих дефіцитних нутрієнтів.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28997
Тип видання: Стаття у нефаховому виданні
Видавництво: Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України : зб. наук. пр. Х Міжнар. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 06-07 жовт. 2022 р. Вінниця, 2022. Ч. 3. С. 149-157
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28997.pdf Розмір : 274760 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити