The Repository of VTEI
id: 28997
Title: Застосування THERMOMIX у технологічному процесі приготування нетрадиційного хумусу
Authors: Іваніщева О.А.
Keywords: інгредієнти, THERMOMIX, технологія, інновації, гарбуз, показники якості, експлуатація
Date of publication: 2023-08-29 11:34:28
Last changes: 2023-08-29 11:34:28
Year of publication: 2022
Summary: У статті обґрунтовано доцільність використання гарбуза як функціонального інгредієнта у рецептурі традиційного хумусу. Представлено технологічну документацію на розроблену страву близькосхідної кухні – хумус «Гарбузовий», досліджено особливості та переваги застосування THERMOMIX з метою розробки інноваційної технології хумусу як джерела важливих дефіцитних нутрієнтів.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28997
Publication type: Стаття у нефаховому виданні
Publication: Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України : зб. наук. пр. Х Міжнар. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 06-07 жовт. 2022 р. Вінниця, 2022. Ч. 3. С. 149-157
In the collections: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28997.pdf Size : 274760 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge