| id: | 28988 |
|---|---|
| Title: | Обґрунтування вибору рослинної сировини для розробки йогуртового десерту |
| Authors: | Калініна Г. П., Крижак Л. М., Іваніщева О. А. |
| Keywords: | йогурт, йогуртовий десерт, властивості, рослинна сировина, фісташкове борошно |
| Date of publication: | 2023-08-28 16:41:13 |
| Last changes: | 2023-08-28 16:41:13 |
| Year of publication: | 2022 |
| Summary: | У статті проведено аналітичний огляд хімічного складу та властивостей рослинної сировини з подальшою метою розробки йогуртового десерту. В якості дослідного мате- ріалу використано тонкодисперсний порошок на основі рослинної сировини – фісташкове борошно. Збагачення йогуртів рослинною сировиною дозволить зaбезпечити продукт білками, жирами, cклaдними поліcaxaридaми, вітaмінaми тa мінерaльними речовинaми роcлинного поxодження. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28988 |
| Publication type: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
| Publication: | Таврійський науковий вісник. 2022. Вип. 6. С. 68-73 |
| In the collections: | Статті/ Видання інших установ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 28988.pdf Size : 406837 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |