The Repository of VTEI
id: 28988
Title: Обґрунтування вибору рослинної сировини для розробки йогуртового десерту
Authors: Калініна Г.П., Крижак Л.М., Іваніщева О.А.
Keywords: йогурт, йогуртовий десерт, властивості, рослинна сировина, фісташкове борошно
Date of publication: 2023-08-28 16:41:13
Last changes: 2023-08-28 16:41:13
Year of publication: 2022
Summary: У статті проведено аналітичний огляд хімічного складу та властивостей рослинної сировини з подальшою метою розробки йогуртового десерту. В якості дослідного мате- ріалу використано тонкодисперсний порошок на основі рослинної сировини – фісташкове борошно. Збагачення йогуртів рослинною сировиною дозволить зaбезпечити продукт білками, жирами, cклaдними поліcaxaридaми, вітaмінaми тa мінерaльними речовинaми роcлинного поxодження.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28988
Publication type: Стаття у наукових фахових виданнях України
Publication: Таврійський науковий вісник. 2022. Вип. 6. С. 68-73
In the collections: Статті/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 28988.pdf Size : 406837 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge