id: | 28983 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва овочевих консервів (на матеріалах Сатанівського консервного заводу) |
Автори: | Рейма М.А. |
Ключові слова: | овочеві консерви, томати, технологія, удосконалення, імбир мелений, шипшина |
Дата публікації: | 2023-08-28 15:51:44 |
Останні зміни: | 2023-08-28 15:51:44 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | У процесі проведеної робити було удосконалено рецептуру томатів консервованих. Розглянуто стандарти і вимоги до сировими необхідної для приготування томатів консервованих за класичною рецептурою, технологію виробництва, на основі якої в подальшому розроблену власну. Проведено дослідження видів удосконалення овочевої консервації, базуючись на яких було визначено власний напрям в удосконалені продукту. В якості сировини для удосконалення було вибрано: імбир мелений і ягоди шипшини. Отримані дані в ході дослідження показали доцільність її використання з метою покращення томатів консервованих. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28983 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 45 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28983.pdf Розмір : 752743 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|