Репозиторій ВТЕІ
id: 28983
Назва: Удосконалення технології виробництва овочевих консервів (на матеріалах Сатанівського консервного заводу)
Автори: Рейма М.А.
Ключові слова: овочеві консерви, томати, технологія, удосконалення, імбир мелений, шипшина
Дата публікації: 2023-08-28 15:51:44
Останні зміни: 2023-08-28 15:51:44
Рік видання: 2023
Аннотація: У процесі проведеної робити було удосконалено рецептуру томатів консервованих. Розглянуто стандарти і вимоги до сировими необхідної для приготування томатів консервованих за класичною рецептурою, технологію виробництва, на основі якої в подальшому розроблену власну. Проведено дослідження видів удосконалення овочевої консервації, базуючись на яких було визначено власний напрям в удосконалені продукту. В якості сировини для удосконалення було вибрано: імбир мелений і ягоди шипшини. Отримані дані в ході дослідження показали доцільність її використання з метою покращення томатів консервованих.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28983
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 45 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28983.pdf Розмір : 752743 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити