The Repository of VTEI
id: 28983
Title: Удосконалення технології виробництва овочевих консервів (на матеріалах Сатанівського консервного заводу)
Authors: Рейма М.А.
Keywords: овочеві консерви, томати, технологія, удосконалення, імбир мелений, шипшина
Date of publication: 2023-08-28 15:51:44
Last changes: 2023-08-28 15:51:44
Year of publication: 2023
Summary: У процесі проведеної робити було удосконалено рецептуру томатів консервованих. Розглянуто стандарти і вимоги до сировими необхідної для приготування томатів консервованих за класичною рецептурою, технологію виробництва, на основі якої в подальшому розроблену власну. Проведено дослідження видів удосконалення овочевої консервації, базуючись на яких було визначено власний напрям в удосконалені продукту. В якості сировини для удосконалення було вибрано: імбир мелений і ягоди шипшини. Отримані дані в ході дослідження показали доцільність її використання з метою покращення томатів консервованих.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28983
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 45 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28983.pdf Size : 752743 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge