id: | 28982 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва цукатів (на матеріалах ресторану «Scandale royal») |
Автори: | Турчик В.А. |
Ключові слова: | цукати, технологія, технологія, кориця, гвоздика, показники, якість |
Дата публікації: | 2023-08-28 15:50:13 |
Останні зміни: | 2023-08-28 15:50:13 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | В роботі було досліджено фізико-хімічні властивості яблук, розглянуто хімічний склад спецій, в результаті чого було запропоновано удосконалити технологію виробництва цукатів з яблук із додаванням спецій – гвоздики та кориці, що в свою чергу нададуть продукту цікавий аромат і смак. Запропоновано додати на 1 кг яблук 30 г кориці та 20 г гвоздики. В результаті отримано продукти з оригінальним смаком та ароматом з покращеною харчовою цінністю. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28982 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 42 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28982.pdf Розмір : 679435 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|