| id: | 28982 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології виробництва цукатів (на матеріалах ресторану «Scandale royal») |
| Автори: | Турчик В. А. |
| Ключові слова: | цукати, технологія, технологія, кориця, гвоздика, показники, якість |
| Дата публікації: | 2023-08-28 15:50:13 |
| Останні зміни: | 2023-08-28 15:50:13 |
| Рік видання: | 2023 |
| Аннотація: | В роботі було досліджено фізико-хімічні властивості яблук, розглянуто хімічний склад спецій, в результаті чого було запропоновано удосконалити технологію виробництва цукатів з яблук із додаванням спецій – гвоздики та кориці, що в свою чергу нададуть продукту цікавий аромат і смак. Запропоновано додати на 1 кг яблук 30 г кориці та 20 г гвоздики. В результаті отримано продукти з оригінальним смаком та ароматом з покращеною харчовою цінністю. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28982 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 42 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 28982.pdf Розмір : 679435 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |