id: | 28982 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва цукатів (на матеріалах ресторану «Scandale royal») |
Authors: | Турчик В.А. |
Keywords: | цукати, технологія, технологія, кориця, гвоздика, показники, якість |
Date of publication: | 2023-08-28 15:50:13 |
Last changes: | 2023-08-28 15:50:13 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | В роботі було досліджено фізико-хімічні властивості яблук, розглянуто хімічний склад спецій, в результаті чого було запропоновано удосконалити технологію виробництва цукатів з яблук із додаванням спецій – гвоздики та кориці, що в свою чергу нададуть продукту цікавий аромат і смак. Запропоновано додати на 1 кг яблук 30 г кориці та 20 г гвоздики. В результаті отримано продукти з оригінальним смаком та ароматом з покращеною харчовою цінністю. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28982 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 42 с. |
In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28982.pdf Size : 679435 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|