The Repository of VTEI
id: 28982
Title: Удосконалення технології виробництва цукатів (на матеріалах ресторану «Scandale royal»)
Authors: Турчик В.А.
Keywords: цукати, технологія, технологія, кориця, гвоздика, показники, якість
Date of publication: 2023-08-28 15:50:13
Last changes: 2023-08-28 15:50:13
Year of publication: 2023
Summary: В роботі було досліджено фізико-хімічні властивості яблук, розглянуто хімічний склад спецій, в результаті чого було запропоновано удосконалити технологію виробництва цукатів з яблук із додаванням спецій – гвоздики та кориці, що в свою чергу нададуть продукту цікавий аромат і смак. Запропоновано додати на 1 кг яблук 30 г кориці та 20 г гвоздики. В результаті отримано продукти з оригінальним смаком та ароматом з покращеною харчовою цінністю.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28982
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 42 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28982.pdf Size : 679435 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge