id: | 28980 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва карамелі (на матеріалах ТОВ «Вінницька цукерка») |
Authors: | Шевчук Г.С. |
Keywords: | жувальна карамель, технологія, властивості, грушевий сік, концентрат, екстракт імбиру |
Date of publication: | 2023-08-28 15:46:16 |
Last changes: | 2023-08-28 15:46:16 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | З метою удосконалення рецептури та надання жувальній карамелі функціональних властивостей пропонуємо ввести у рецептуру екстракт імбиру та концентрований грушевий сік. Екстракт імбиру додається на етапі приготування жувальної карамельної маси у кількості 1,43 кг на 1 т продукції разом із ароматизаторами та барвниками. Концентрований грушевий сік додається у кількості 25 кг на етапі приготування желейної начинки, якою заповнюється карамельний джгут. В результаті збалансовано хімічний склад карамелі та сформовано її функціональні властивості. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28980 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 49 с. |
In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28980.pdf Size : 804825 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|