The Repository of VTEI
id: 28980
Title: Удосконалення технології виробництва карамелі (на матеріалах ТОВ «Вінницька цукерка»)
Authors: Шевчук Г.С.
Keywords: жувальна карамель, технологія, властивості, грушевий сік, концентрат, екстракт імбиру
Date of publication: 2023-08-28 15:46:16
Last changes: 2023-08-28 15:46:16
Year of publication: 2023
Summary: З метою удосконалення рецептури та надання жувальній карамелі функціональних властивостей пропонуємо ввести у рецептуру екстракт імбиру та концентрований грушевий сік. Екстракт імбиру додається на етапі приготування жувальної карамельної маси у кількості 1,43 кг на 1 т продукції разом із ароматизаторами та барвниками. Концентрований грушевий сік додається у кількості 25 кг на етапі приготування желейної начинки, якою заповнюється карамельний джгут. В результаті збалансовано хімічний склад карамелі та сформовано її функціональні властивості.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28980
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 49 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28980.pdf Size : 804825 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge