Репозиторій ВТЕІ
id: 28979
Назва: Удосконалення технології виробництва соусів із використанням регіональної сировини (на матеріалах ресторану «Хочу з’їсти&Реберня на Михайлівській»)
Автори: Шелест В.В.
Ключові слова: соуси, майонез, регіональна сировина, порошок печериць, шиїтаке, рейша, технологія, якість
Дата публікації: 2023-08-28 15:24:21
Останні зміни: 2023-08-28 15:24:21
Рік видання: 2023
Аннотація: Розробка соусу «Грибний» на майонезній основі виконує одразу декілька важливих завдань, які перед собою ставить заклад громадського харчування «Хочу з’їсти & Реберня на Михайлівській». З одного боку, розроблений соус зможе збільшити користь став закладу, оскільки він є кориснішим, а також містить на третину менше жирів, ніж майонез. З іншого боку, добавка у вигляді порошків із печериць, шиїтаке та рейші зможе змінити смак страв, до яких додавався би цей соус. Це відкрило би простір для розробки нових позицій у меню закладу та, як наслідок, збільшення прибутку підприємства.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28979
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 52 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28979.pdf Розмір : 795120 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити