The Repository of VTEI
id: 28979
Title: Удосконалення технології виробництва соусів із використанням регіональної сировини (на матеріалах ресторану «Хочу з’їсти&Реберня на Михайлівській»)
Authors: Шелест В.В.
Keywords: соуси, майонез, регіональна сировина, порошок печериць, шиїтаке, рейша, технологія, якість
Date of publication: 2023-08-28 15:24:21
Last changes: 2023-08-28 15:24:21
Year of publication: 2023
Summary: Розробка соусу «Грибний» на майонезній основі виконує одразу декілька важливих завдань, які перед собою ставить заклад громадського харчування «Хочу з’їсти & Реберня на Михайлівській». З одного боку, розроблений соус зможе збільшити користь став закладу, оскільки він є кориснішим, а також містить на третину менше жирів, ніж майонез. З іншого боку, добавка у вигляді порошків із печериць, шиїтаке та рейші зможе змінити смак страв, до яких додавався би цей соус. Це відкрило би простір для розробки нових позицій у меню закладу та, як наслідок, збільшення прибутку підприємства.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28979
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 52 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28979.pdf Size : 795120 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge