Репозиторій ВТЕІ
id: 28977
Назва: Удосконалення технологічного процесу виготовлення тортів із застосуванням новітніх технік та способів оздоблення (на матеріалах ПРАТ «Полонський хлібозавод»)
Автори: Яремчук О.І.
Ключові слова: торти, рецептура, "Наполеон", удосконалення, глазур, шоколад, горіхи, якість тортів, показники якості
Дата публікації: 2023-08-28 15:18:19
Останні зміни: 2023-08-28 15:18:19
Рік видання: 2023
Аннотація: Удосконалення технологічного процесу виробництва тортів є важливим етапом в розвитку бізнесу та допомагає зберегти конкурентоспроможність на ринку. З метою удосконалення способу оздоблення торта «Наполеон» пропонуємо використати шоколадну глазур та оздобити поверхню нею з додаванням гріхів. Для виробництва глазурі запропоновано використовувати натуральні інгредієнти. Розроблено рецептуру на торт «Наполеон шоколадно-горіховий» з оздобленням шоколадною глазур’ю.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28977
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 50 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28977.pdf Розмір : 587041 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити