id: | 28977 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технологічного процесу виготовлення тортів із застосуванням новітніх технік та способів оздоблення (на матеріалах ПРАТ «Полонський хлібозавод») |
Автори: | Яремчук О.І. |
Ключові слова: | торти, рецептура, "Наполеон", удосконалення, глазур, шоколад, горіхи, якість тортів, показники якості |
Дата публікації: | 2023-08-28 15:18:19 |
Останні зміни: | 2023-08-28 15:18:19 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | Удосконалення технологічного процесу виробництва тортів є важливим етапом в розвитку бізнесу та допомагає зберегти конкурентоспроможність на ринку. З метою удосконалення способу оздоблення торта «Наполеон» пропонуємо використати шоколадну глазур та оздобити поверхню нею з додаванням гріхів. Для виробництва глазурі запропоновано використовувати натуральні інгредієнти. Розроблено рецептуру на торт «Наполеон шоколадно-горіховий» з оздобленням шоколадною глазур’ю. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28977 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 50 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28977.pdf Розмір : 587041 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|