The Repository of VTEI
id: 28977
Title: Удосконалення технологічного процесу виготовлення тортів із застосуванням новітніх технік та способів оздоблення (на матеріалах ПРАТ «Полонський хлібозавод»)
Authors: Яремчук О.І.
Keywords: торти, рецептура, "Наполеон", удосконалення, глазур, шоколад, горіхи, якість тортів, показники якості
Date of publication: 2023-08-28 15:18:19
Last changes: 2023-08-28 15:18:19
Year of publication: 2023
Summary: Удосконалення технологічного процесу виробництва тортів є важливим етапом в розвитку бізнесу та допомагає зберегти конкурентоспроможність на ринку. З метою удосконалення способу оздоблення торта «Наполеон» пропонуємо використати шоколадну глазур та оздобити поверхню нею з додаванням гріхів. Для виробництва глазурі запропоновано використовувати натуральні інгредієнти. Розроблено рецептуру на торт «Наполеон шоколадно-горіховий» з оздобленням шоколадною глазур’ю.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28977
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 50 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28977.pdf Size : 587041 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge