id: | 28977 |
---|---|
Title: | Удосконалення технологічного процесу виготовлення тортів із застосуванням новітніх технік та способів оздоблення (на матеріалах ПРАТ «Полонський хлібозавод») |
Authors: | Яремчук О.І. |
Keywords: | торти, рецептура, "Наполеон", удосконалення, глазур, шоколад, горіхи, якість тортів, показники якості |
Date of publication: | 2023-08-28 15:18:19 |
Last changes: | 2023-08-28 15:18:19 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | Удосконалення технологічного процесу виробництва тортів є важливим етапом в розвитку бізнесу та допомагає зберегти конкурентоспроможність на ринку. З метою удосконалення способу оздоблення торта «Наполеон» пропонуємо використати шоколадну глазур та оздобити поверхню нею з додаванням гріхів. Для виробництва глазурі запропоновано використовувати натуральні інгредієнти. Розроблено рецептуру на торт «Наполеон шоколадно-горіховий» з оздобленням шоколадною глазур’ю. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28977 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 50 с. |
In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28977.pdf Size : 587041 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|