id: | 28976 |
---|---|
Назва: | Організація ресторанного господарства = Restaurant business management |
Автори: | Іваніщева О.А. |
Ключові слова: | ресторанне господарство, самостійна робота, індивідуальні завдання, питання, самоконтроль, критерії |
Дата публікації: | 2023-08-28 14:50:33 |
Останні зміни: | 2023-08-28 14:50:33 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | Головною метою самостійної роботи здобувачів вищої освіти є закріплення та систематизація теоретичних знань та практичних навичок щодо організації виробництва продукції ресторанного господарства, якісного обслуговування споживачів, роботи з інформаційною базою підприємств ресторанної індустрії, статистичними даними, галузевою інформаційною базою. Завдання самостійної роботи здобувачів з дисципліни «Організація ресторанного господарства» є поглиблення теоретичної та практичної підготовки. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28976 |
Тип видання: | Методичні вказівки |
Видавництво: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2023. 33 с. |
Розташовується в колекціях: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28976.pdf Розмір : 312197 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|