Репозиторій ВТЕІ
id: 28976
Назва: Організація ресторанного господарства = Restaurant business management
Автори: Іваніщева О.А.
Ключові слова: ресторанне господарство, самостійна робота, індивідуальні завдання, питання, самоконтроль, критерії
Дата публікації: 2023-08-28 14:50:33
Останні зміни: 2023-08-28 14:50:33
Рік видання: 2023
Аннотація: Головною метою самостійної роботи здобувачів вищої освіти є закріплення та систематизація теоретичних знань та практичних навичок щодо організації виробництва продукції ресторанного господарства, якісного обслуговування споживачів, роботи з інформаційною базою підприємств ресторанної індустрії, статистичними даними, галузевою інформаційною базою. Завдання самостійної роботи здобувачів з дисципліни «Організація ресторанного господарства» є поглиблення теоретичної та практичної підготовки.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28976
Тип видання: Методичні вказівки
Видавництво: : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2023. 33 с.
Розташовується в колекціях: Методичні матеріали/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28976.pdf Розмір : 312197 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити