id: | 28975 |
---|---|
Назва: | Інноваційні технології ресторанної продукції = Innovative technologies of restaurant products |
Автори: | Семко Т.В., Іваніщева О.А. |
Ключові слова: | ресторанна продукція, технології, інновації, обладнання, тематичний план, програма, критерії |
Дата публікації: | 2023-08-28 13:59:17 |
Останні зміни: | 2023-08-28 13:59:17 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | Метою вивчення дисципліни «Інноваційні технології ресторанної продукції» є формування у здобувачів вищої освіти системи знань щодо технології виробництва інноваційних продуктів харчування на основі використання нетрадиційної або нової сировини, багатої на споживчі речовини, ознайомлення з етапами, методами розробки і впровадження в закладах ресторанного господарства нових науково обґрунтованих технологій. Вивчення дисципліни базується на поєднанні різноманітних форм навчального процесу: лекцій, лабораторних занять, самостійної роботи здобувачів вищої освіти. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28975 |
Тип видання: | Робоча програма |
Видавництво: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2023. 31 с. |
Розташовується в колекціях: | Робочі програми/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28975.pdf Розмір : 476580 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|