| id: | 28975 |
|---|---|
| Назва: | Інноваційні технології ресторанної продукції = Innovative technologies of restaurant products |
| Автори: | Семко Т. В., Іваніщева О. А. |
| Ключові слова: | ресторанна продукція, технології, інновації, обладнання, тематичний план, програма, критерії |
| Дата публікації: | 2023-08-28 13:59:17 |
| Останні зміни: | 2023-08-28 13:59:17 |
| Рік видання: | 2023 |
| Аннотація: | Метою вивчення дисципліни «Інноваційні технології ресторанної продукції» є формування у здобувачів вищої освіти системи знань щодо технології виробництва інноваційних продуктів харчування на основі використання нетрадиційної або нової сировини, багатої на споживчі речовини, ознайомлення з етапами, методами розробки і впровадження в закладах ресторанного господарства нових науково обґрунтованих технологій. Вивчення дисципліни базується на поєднанні різноманітних форм навчального процесу: лекцій, лабораторних занять, самостійної роботи здобувачів вищої освіти. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28975 |
| Тип видання: | Робоча програма |
| Видавництво: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2023. 31 с. |
| Розташовується в колекціях: | Робочі програми/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 28975.pdf Розмір : 476580 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|
| |