id: | 28975 |
---|---|
Title: | Інноваційні технології ресторанної продукції = Innovative technologies of restaurant products |
Authors: | Семко Т.В., Іваніщева О.А. |
Keywords: | ресторанна продукція, технології, інновації, обладнання, тематичний план, програма, критерії |
Date of publication: | 2023-08-28 13:59:17 |
Last changes: | 2023-08-28 13:59:17 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | Метою вивчення дисципліни «Інноваційні технології ресторанної продукції» є формування у здобувачів вищої освіти системи знань щодо технології виробництва інноваційних продуктів харчування на основі використання нетрадиційної або нової сировини, багатої на споживчі речовини, ознайомлення з етапами, методами розробки і впровадження в закладах ресторанного господарства нових науково обґрунтованих технологій. Вивчення дисципліни базується на поєднанні різноманітних форм навчального процесу: лекцій, лабораторних занять, самостійної роботи здобувачів вищої освіти. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28975 |
Publication type: | Робоча програма |
Publication: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2023. 31 с. |
In the collections: | Робочі програми/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28975.pdf Size : 476580 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|