The Repository of VTEI
id: 28975
Title: Інноваційні технології ресторанної продукції = Innovative technologies of restaurant products
Authors: Семко Т.В., Іваніщева О.А.
Keywords: ресторанна продукція, технології, інновації, обладнання, тематичний план, програма, критерії
Date of publication: 2023-08-28 13:59:17
Last changes: 2023-08-28 13:59:17
Year of publication: 2023
Summary: Метою вивчення дисципліни «Інноваційні технології ресторанної продукції» є формування у здобувачів вищої освіти системи знань щодо технології виробництва інноваційних продуктів харчування на основі використання нетрадиційної або нової сировини, багатої на споживчі речовини, ознайомлення з етапами, методами розробки і впровадження в закладах ресторанного господарства нових науково обґрунтованих технологій. Вивчення дисципліни базується на поєднанні різноманітних форм навчального процесу: лекцій, лабораторних занять, самостійної роботи здобувачів вищої освіти.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28975
Publication type: Робоча програма
Publication: : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2023. 31 с.
In the collections: Робочі програми/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28975.pdf Size : 476580 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge