Репозиторій ВТЕІ
id: 28968
Назва: Удосконалення технології виробництва пісочного печива з регіональної сировини (на матеріалах крафтової пекарні «Домашня випічка «Sonto Frans»)
Автори: Остапчук К.В.
Ключові слова: пісочне тісто, печиво, арахіс, крихта, технології, якість, регіональна сировина
Дата публікації: 2023-08-28 12:18:36
Останні зміни: 2023-08-28 12:18:36
Рік видання: 2023
Аннотація: Арахісова крихта може бути використана як інгредієнт для покращення фізико-хімічних властивостей пісочного печива. Вона додає текстуру, смак і хрусткість до продукту. Дослідження показали, що внесення арахісу в пісочне тісто може поліпшити якість продукту. Фізико-хімічні властивості, такі як вологість, текстура, колірна інтенсивність, розмір та форма печива можуть бути покращені.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28968
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 45 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28968.pdf Розмір : 824272 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити