The Repository of VTEI
id: 28968
Title: Удосконалення технології виробництва пісочного печива з регіональної сировини (на матеріалах крафтової пекарні «Домашня випічка «Sonto Frans»)
Authors: Остапчук К.В.
Keywords: пісочне тісто, печиво, арахіс, крихта, технології, якість, регіональна сировина
Date of publication: 2023-08-28 12:18:36
Last changes: 2023-08-28 12:18:36
Year of publication: 2023
Summary: Арахісова крихта може бути використана як інгредієнт для покращення фізико-хімічних властивостей пісочного печива. Вона додає текстуру, смак і хрусткість до продукту. Дослідження показали, що внесення арахісу в пісочне тісто може поліпшити якість продукту. Фізико-хімічні властивості, такі як вологість, текстура, колірна інтенсивність, розмір та форма печива можуть бути покращені.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28968
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 45 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28968.pdf Size : 824272 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge