id: | 28968 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва пісочного печива з регіональної сировини (на матеріалах крафтової пекарні «Домашня випічка «Sonto Frans») |
Authors: | Остапчук К.В. |
Keywords: | пісочне тісто, печиво, арахіс, крихта, технології, якість, регіональна сировина |
Date of publication: | 2023-08-28 12:18:36 |
Last changes: | 2023-08-28 12:18:36 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | Арахісова крихта може бути використана як інгредієнт для покращення фізико-хімічних властивостей пісочного печива. Вона додає текстуру, смак і хрусткість до продукту. Дослідження показали, що внесення арахісу в пісочне тісто може поліпшити якість продукту. Фізико-хімічні властивості, такі як вологість, текстура, колірна інтенсивність, розмір та форма печива можуть бути покращені. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28968 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 45 с. |
In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28968.pdf Size : 824272 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|