id: | 28967 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва дитячих ірисок (на матеріалах кондитерської «Майстерня карамелі», ФОП Корпанюк В.К.) |
Автори: | Петращук І.О. |
Ключові слова: | дитячі іриски, рецептура, технологія, волоські горіхи, властивості, показники, якість |
Дата публікації: | 2023-08-28 12:01:14 |
Останні зміни: | 2023-08-28 12:01:14 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | Передбачені в рецептурі ірису сметана, вершкове масло обумовлюють не тільки його харчову цінність, але також смак, аромат, колір і структуру виробів. Відповідно до поставленої мети удосконалено технологію виробництва дитячих ірисок завдяки додаванню волоських горіхів. Вони є джерело поліненасичених жирних кислот Омега-3. Завдяки цим кислотам горіхи покращують пам`ять і концентрацію уваги, знімають нервову напругу та стрес. Крім того, горіхи містять вітамін В, магній і незамінні амінокислоти триптофан і ізолейцин. Технологія виробництва ірисок з додаванням волоських горіхів змінюється на тому етапі, коли молочна суміш уварюється до потрібної температури. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28967 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28967.pdf Розмір : 658131 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|