Репозиторій ВТЕІ
id: 28967
Назва: Удосконалення технології виробництва дитячих ірисок (на матеріалах кондитерської «Майстерня карамелі», ФОП Корпанюк В.К.)
Автори: Петращук І.О.
Ключові слова: дитячі іриски, рецептура, технологія, волоські горіхи, властивості, показники, якість
Дата публікації: 2023-08-28 12:01:14
Останні зміни: 2023-08-28 12:01:14
Рік видання: 2023
Аннотація: Передбачені в рецептурі ірису сметана, вершкове масло обумовлюють не тільки його харчову цінність, але також смак, аромат, колір і структуру виробів. Відповідно до поставленої мети удосконалено технологію виробництва дитячих ірисок завдяки додаванню волоських горіхів. Вони є джерело поліненасичених жирних кислот Омега-3. Завдяки цим кислотам горіхи покращують пам`ять і концентрацію уваги, знімають нервову напругу та стрес. Крім того, горіхи містять вітамін В, магній і незамінні амінокислоти триптофан і ізолейцин. Технологія виробництва ірисок з додаванням волоських горіхів змінюється на тому етапі, коли молочна суміш уварюється до потрібної температури.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28967
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28967.pdf Розмір : 658131 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити