id: | 28967 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва дитячих ірисок (на матеріалах кондитерської «Майстерня карамелі», ФОП Корпанюк В.К.) |
Authors: | Петращук І.О. |
Keywords: | дитячі іриски, рецептура, технологія, волоські горіхи, властивості, показники, якість |
Date of publication: | 2023-08-28 12:01:14 |
Last changes: | 2023-08-28 12:01:14 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | Передбачені в рецептурі ірису сметана, вершкове масло обумовлюють не тільки його харчову цінність, але також смак, аромат, колір і структуру виробів. Відповідно до поставленої мети удосконалено технологію виробництва дитячих ірисок завдяки додаванню волоських горіхів. Вони є джерело поліненасичених жирних кислот Омега-3. Завдяки цим кислотам горіхи покращують пам`ять і концентрацію уваги, знімають нервову напругу та стрес. Крім того, горіхи містять вітамін В, магній і незамінні амінокислоти триптофан і ізолейцин. Технологія виробництва ірисок з додаванням волоських горіхів змінюється на тому етапі, коли молочна суміш уварюється до потрібної температури. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28967 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с. |
In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28967.pdf Size : 658131 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|