| id: | 28964 |
|---|---|
| Назва: | Розробка технології виробництва масла шляхом перетворення високожирних вершків (за матеріалами ПРАТ "Хмельницька маслосирбаза") |
| Автори: | Кравець О. В. |
| Ключові слова: | молочні продукти, масло, вершкове масло, молочна сировина, якість масла |
| Дата публікації: | 2023-07-19 14:08:02 |
| Останні зміни: | 2023-07-19 14:08:02 |
| Рік видання: | 2022 |
| Аннотація: | Молочні продукти за новими стандартами допускається виробляти з натурального, відновленого та рекомбінованого видів молока та їх сумішей, а також із вторинної молочної сировини без використання немолочного жиру та білка. При цьому одержувані з вищезгаданих видів сировини продукти не поділяють на натуральні, відновлені та рекомбіновані. Більше того, за новим стандартом на терміни та визначення не допускається використовувати термін "натуральний" навіть стосовно продукту, отриманого з натурального молока. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28964 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 40 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 28964.pdf Розмір : 183059 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |