Репозиторій ВТЕІ
id: 28964
Назва: Розробка технології виробництва масла шляхом перетворення високожирних вершків (за матеріалами ПРАТ "Хмельницька маслосирбаза")
Автори: Кравець О.В.
Ключові слова: молочні продукти, масло, вершкове масло, молочна сировина, якість масла
Дата публікації: 2023-07-19 14:08:02
Останні зміни: 2023-07-19 14:08:02
Рік видання: 2022
Аннотація: Молочні продукти за новими стандартами допускається виробляти з натурального, відновленого та рекомбінованого видів молока та їх сумішей, а також із вторинної молочної сировини без використання немолочного жиру та білка. При цьому одержувані з вищезгаданих видів сировини продукти не поділяють на натуральні, відновлені та рекомбіновані. Більше того, за новим стандартом на терміни та визначення не допускається використовувати термін "натуральний" навіть стосовно продукту, отриманого з натурального молока.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28964
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 40 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28964.pdf Розмір : 183059 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити