The Repository of VTEI
id: 28964
Title: Розробка технології виробництва масла шляхом перетворення високожирних вершків (за матеріалами ПРАТ "Хмельницька маслосирбаза")
Authors: Кравець О.В.
Keywords: молочні продукти, масло, вершкове масло, молочна сировина, якість масла
Date of publication: 2023-07-19 14:08:02
Last changes: 2023-07-19 14:08:02
Year of publication: 2022
Summary: Молочні продукти за новими стандартами допускається виробляти з натурального, відновленого та рекомбінованого видів молока та їх сумішей, а також із вторинної молочної сировини без використання немолочного жиру та білка. При цьому одержувані з вищезгаданих видів сировини продукти не поділяють на натуральні, відновлені та рекомбіновані. Більше того, за новим стандартом на терміни та визначення не допускається використовувати термін "натуральний" навіть стосовно продукту, отриманого з натурального молока.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28964
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 40 с.
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28964.pdf Size : 183059 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge