Репозиторій ВТЕІ
id: 28963
Назва: Удосконалення технології та асортименту пісочно-відсаджувального печива (за матеріалами ТОВ "СОЛОДКА МРІЯ ВІННИЦЯ")
Автори: Ільящук А.О.
Ключові слова: печиво, пісочно-відсадне тісто, якість печива, безпека кондитерських виробів, матриці
Дата публікації: 2023-07-19 14:00:49
Останні зміни: 2023-07-19 14:00:49
Рік видання: 2021
Аннотація: У результаті розробки кваліфікаційної роботи виконано аналіз літератури, періодичних видань, праць та досліджень щодо технології виготовлення пісочно-відсадного печива. Запропоновано використання нетрадиційної сировини задля збагачення мінерально-вітамінного складу та підвищення рівню клітковини печиві, покращення структурно-механічних властивостей тіста, шляхом змішування пшеничного борошна з кунжутним, амарантовим борошном, шротом розторопші. Варіацією класичної рецептури відсадного печива є вироби збагачені вітчизняною БАД "Карателька", що допомагає закривати потребу у бета-каротині, насичених жирних кислотах та вітаміні Е. Результатом роботи є декілька експериментальних зразків пісочних виробів з функціональними додатками, що підвищують їх біологічну та харчову цінність.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28963
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 34 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28963.pdf Розмір : 185539 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити