Репозиторій ВТЕІ
id: 28962
Назва: Використання нетрадиційних видів борошна в технології цукрових і листових вафель (за матеріалами ТОВ "СОЛОДКА МРІЯ ВІННИЦЯ")
Автори: Туркевич В.В.
Ключові слова: рецептура вафель, тісто, вафлі, безглютенове рисове борошно, гречане борошно, технологія кондитерських виробів, якість кондитерських виробів
Дата публікації: 2023-07-19 13:57:47
Останні зміни: 2023-07-19 13:57:47
Рік видання: 2021
Аннотація: Запропонована та удосконалена рецептура вафель "Безглютен" виготовлена з вафельного тіста та використанням 32 % рисового борошна, 20 % кукурудзяного та 15 % гречаного. При цьому технологічний процес виробництва не змінюється та не додає ускладнень у наявних технологічних операціях. В рецептурі вафель зменшено використання кількості цукрозамінника ніж додано цукру у класичній рецептурі. Також знижено енергетичну цінність та підвищено харчову цінність виробу за рахунок додавання різних за хімічним складом видів борошна. За якістю та споживчими властивостями готовий дослідний виріб не поступається вафлям виготовлених з пшеничного борошна. Результати проведених експериментальних досліджень доводять, що обрані види безглютенового борошна у оптимальному співвідношенні є ефективними інгредієнтами у створенні кондитерських виробів.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28962
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 38 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28962.pdf Розмір : 183082 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити