id: | 28962 |
---|---|
Title: | Використання нетрадиційних видів борошна в технології цукрових і листових вафель (за матеріалами ТОВ "СОЛОДКА МРІЯ ВІННИЦЯ") |
Authors: | Туркевич В.В. |
Keywords: | рецептура вафель, тісто, вафлі, безглютенове рисове борошно, гречане борошно, технологія кондитерських виробів, якість кондитерських виробів |
Date of publication: | 2023-07-19 13:57:47 |
Last changes: | 2023-07-19 13:57:47 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | Запропонована та удосконалена рецептура вафель "Безглютен" виготовлена з вафельного тіста та використанням 32 % рисового борошна, 20 % кукурудзяного та 15 % гречаного. При цьому технологічний процес виробництва не змінюється та не додає ускладнень у наявних технологічних операціях. В рецептурі вафель зменшено використання кількості цукрозамінника ніж додано цукру у класичній рецептурі. Також знижено енергетичну цінність та підвищено харчову цінність виробу за рахунок додавання різних за хімічним складом видів борошна. За якістю та споживчими властивостями готовий дослідний виріб не поступається вафлям виготовлених з пшеничного борошна. Результати проведених експериментальних досліджень доводять, що обрані види безглютенового борошна у оптимальному співвідношенні є ефективними інгредієнтами у створенні кондитерських виробів. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28962 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 38 с. |
In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28962.pdf Size : 183082 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|