Репозиторій ВТЕІ
id: 28961
Назва: Розробка та впровадження технології сиру Качокавало, збагаченого пряно-ароматичними травами (за матеріалами ТОВ "Аверса Україна")
Автори: Ванджура В.Я.
Ключові слова: технологія сиру, сир, Качокавало, пряно-ароматичні трави, якість сирів, безпека харчових продуктів
Дата публікації: 2023-07-19 13:34:14
Останні зміни: 2023-07-19 13:34:14
Рік видання: 2021
Аннотація: У кваліфікаційній роботі висвітлене питання виготовлення м’якого сиру "Качокавало", що виробляється на ТОВ "Аверса Україна" м. Вінниці по італійській технології. Розкрита сучасна технологія виробництва м’яких розсільних сирів на Вінничині. У роботі наведений технологічний режим, а саме пастеризація молока та показаний головний елемент якості- сиропридатність молока. Проведений аналіз сучасної технології виробництва сичужного м’якого сиру "Каочокавало" з молока корів та встановлено, що термін реалізації готової продукції може становити від одного до двох місяців, а при копчені 1 рік після дозрівання.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28961
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 45 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28961.pdf Розмір : 210476 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити