| id: | 28961 |
|---|---|
| Назва: | Розробка та впровадження технології сиру Качокавало, збагаченого пряно-ароматичними травами (за матеріалами ТОВ "Аверса Україна") |
| Автори: | Ванджура В. Я. |
| Ключові слова: | технологія сиру, сир, Качокавало, пряно-ароматичні трави, якість сирів, безпека харчових продуктів |
| Дата публікації: | 2023-07-19 13:34:14 |
| Останні зміни: | 2023-07-19 13:34:14 |
| Рік видання: | 2021 |
| Аннотація: | У кваліфікаційній роботі висвітлене питання виготовлення м’якого сиру "Качокавало", що виробляється на ТОВ "Аверса Україна" м. Вінниці по італійській технології. Розкрита сучасна технологія виробництва м’яких розсільних сирів на Вінничині. У роботі наведений технологічний режим, а саме пастеризація молока та показаний головний елемент якості- сиропридатність молока. Проведений аналіз сучасної технології виробництва сичужного м’якого сиру "Каочокавало" з молока корів та встановлено, що термін реалізації готової продукції може становити від одного до двох місяців, а при копчені 1 рік після дозрівання. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28961 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 45 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 28961.pdf Розмір : 210476 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |