The Repository of VTEI
id: 28961
Title: Розробка та впровадження технології сиру Качокавало, збагаченого пряно-ароматичними травами (за матеріалами ТОВ "Аверса Україна")
Authors: Ванджура В.Я.
Keywords: технологія сиру, сир, Качокавало, пряно-ароматичні трави, якість сирів, безпека харчових продуктів
Date of publication: 2023-07-19 13:34:14
Last changes: 2023-07-19 13:34:14
Year of publication: 2021
Summary: У кваліфікаційній роботі висвітлене питання виготовлення м’якого сиру "Качокавало", що виробляється на ТОВ "Аверса Україна" м. Вінниці по італійській технології. Розкрита сучасна технологія виробництва м’яких розсільних сирів на Вінничині. У роботі наведений технологічний режим, а саме пастеризація молока та показаний головний елемент якості- сиропридатність молока. Проведений аналіз сучасної технології виробництва сичужного м’якого сиру "Каочокавало" з молока корів та встановлено, що термін реалізації готової продукції може становити від одного до двох місяців, а при копчені 1 рік після дозрівання.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28961
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 45 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28961.pdf Size : 210476 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge