The Repository of VTEI
id: 28960
Title: Розробка інноваційних технологій сиру "Сметанковий" з добавками прованських трав (за матеріалами ТОВ Хмільницький завод сухого знежиреного молока "МОЛОЧНИЙ ВІЗИТ")
Authors: Шнайдер Л.А.
Keywords: сир, технологія сирів, прованські трави, НАССР, якість сирів, безпека молочної продукції
Date of publication: 2023-07-19 13:29:35
Last changes: 2023-07-19 13:29:35
Year of publication: 2021
Summary: В кваліфікаційній роботі було розглянуто та досліджено практичні та теоретичні навички забезпечення розвитку підприємства на основі впровадження нового асортименту продукції ТОВ Хмільницький завод СЗМ «Молочний візит». Розглянуто особливості сировини та виробництво твердих сичугових сирів, вимоги до якості сировини та нормативна документація, що їм відповідає. В другому розділі було розроблено нову технологію виробництва сиру Сметанкового з прованськими травами. Проведено дослідження фізико-хімічних, органолептичних показників молоко-сировини та готової продукції. Також було розроблено апаратурно-технологічну схему виробництва сиру Сметанкового з прованськими травами. Удосконалено технологію виробництва сиру, завдяки внесенню в рецептуру рослинної добавки – прованських трав.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28960
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 40 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28960.pdf Size : 186692 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge