Репозиторій ВТЕІ
id: 28959
Назва: Удосконалення технології кондитерських виробів з використанням фруктових наповнювачів (за матеріалами ТОВ "АГРАНА ФРУТ УКРАЇНА")
Автори: Грибінник А.Р.
Ключові слова: технологія кондитерських виробів, кондитерські вироби, фруктові наповнювачі, тістечка, морозиво, рисове борошно, якість кондитерських виробів
Дата публікації: 2023-07-19 13:19:08
Останні зміни: 2023-07-19 13:19:08
Рік видання: 2021
Аннотація: Інноваційною ідеєю по вдосконаленню технології кондитерського виробу - рисового тістечка-морозива з соленофруктовою карамеллю було придумано процес вдягання морозива в рисове тісто. Удосконалення об'єднало технологію виготовлення кондитерського виробу з рисового тіста до нового продукту з поєднанням соленофруктової карамелі до нового морозива. Тістечко-морозиво в рисовому тісті є новим кулінарним десертом, що увібрав в себе кращі властивості багатовікових кулінарних практик. Продукт можна подавати без столових приладів, тому що кулька в оболонці з рисового тесту не дасть забруднитися. Нами запропоновано ще соленофруктовий наповнювач до колекції екзотичного смаку морозива який не виготовляється на ТОВ "Аграна Фрут Україна".
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28959
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 53 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28959.pdf Розмір : 187524 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити