id: | 28959 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології кондитерських виробів з використанням фруктових наповнювачів (за матеріалами ТОВ "АГРАНА ФРУТ УКРАЇНА") |
Автори: | Грибінник А.Р. |
Ключові слова: | технологія кондитерських виробів, кондитерські вироби, фруктові наповнювачі, тістечка, морозиво, рисове борошно, якість кондитерських виробів |
Дата публікації: | 2023-07-19 13:19:08 |
Останні зміни: | 2023-07-19 13:19:08 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | Інноваційною ідеєю по вдосконаленню технології кондитерського виробу - рисового тістечка-морозива з соленофруктовою карамеллю було придумано процес вдягання морозива в рисове тісто. Удосконалення об'єднало технологію виготовлення кондитерського виробу з рисового тіста до нового продукту з поєднанням соленофруктової карамелі до нового морозива. Тістечко-морозиво в рисовому тісті є новим кулінарним десертом, що увібрав в себе кращі властивості багатовікових кулінарних практик. Продукт можна подавати без столових приладів, тому що кулька в оболонці з рисового тесту не дасть забруднитися. Нами запропоновано ще соленофруктовий наповнювач до колекції екзотичного смаку морозива який не виготовляється на ТОВ "Аграна Фрут Україна". |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28959 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 53 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28959.pdf Розмір : 187524 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|